Especialistes en SEO Local i SEO On Page

Posicionament SEO

El nostre servei

Posicionament SEO adaptat a les necessitats reals del teu negoci

Amb el nostre enfocament, assegurem que el teu negoci es pugui trobar fàcilment als cercadors pels teus clients potencials i que destaqui entre la competència.

Ens concentrem en el que realment t’ajudarà a generar negoci, sense extres ni sobrecostos en tasques que no necessites.

Auditoria SEO

  • Anàlisi inicial

  • Keyword Research

  • Estratègia SEO

SEO Local

  • Optimització Perfil de Google

  • Web Geolocalitzada

  • Metadades Locals

SEO On Page

  • Arquitectura Web

  • Redacció SEO

  • SEO tècnic bàsic

SEO Local

Farem que el posicionament web del teu negoci millori

Utilitzant tècniques avançades de SEO Local, optimitzarem la teva presència online perquè ocupis les primeres posicions en les cerques locals, apareixent davant dels teus clients potencials abans que la competència.

Vols que la gent de la teva ciutat et trobi fàcilment?

posicionament seo

SEO On Page

La teva web optimitzada per a aparèixer en els cercadors

Si vols posicionar la teva web més enllà de la teva ciutat, estàs en bones mans. Estudiarem el teu cas i optimitzarem els tres pilars del SEO On Page: arquitectura web, continguts i SEO tècnic.

Pregunta per la nostra experta en SEO

Parlem de preus

T’ajudarem a millorar el posicionament SEO de la teva web a un preu irresistible

Auditoria SEO

490€ + IVA

Informe analític

Pla de millora

Keyword Research

Redacció SEO

Optimitzacions SEO On Page

Popular

SEO LOCAL

390€ + IVA

Optimització Perfil Google

Keyword Research Local

Redacció SEO fins a 3 pàgines

Seguiment i resultats a 3 mesos

seo on page

890€ + IVA

Auditoria SEO

Redacció SEO fins a 5 pàgines

Optimitzacions SEO On Page

Seguiment a 3, 6 i 9 mesos

Millores segons els resultats

Especialistes en posicionament SEO

Cada negoci té unes necessitats pel que fa a posicionament i estratègia SEO. Abans de començar a treballar, valorarem les tasques que realment poden contribuir a l’èxit del projecte.

Manteniment SEO a llarg termini

Un cop acabades les tasques a fer, es pot contractar un servei de manteniment per a fer tasques addicionals i continuar millorant posicions.

El nostre objectiu

Que el teu negoci sigui fàcil de trobar per a les persones que el necessiten

Ens ocuparem d’optimitzar la teva presència a Google perquè apareguis en les cerques més importants relacionades amb el teu negoci.

Fem que els teus potencials clients et descobreixin?

Preguntes Freqüents

Què és el posicionament SEO?

El posicionament SEO, o optimització per a motors de cerca, és una estratègia digital que implica ajustar i millorar diversos elements d’una pàgina web per obtenir una millor visibilitat en els resultats orgànics dels motors de cerca com Google.
A través d’optimitzacions tècniques i de contingut, aconseguim que Google tingui una millor comprensió i consideració de la teva web i així la mostri en les cerques més relacionades amb el teu negoci.

En què em pot ajudar el SEO al meu negoci?

El SEO és beneficiós per la majoria dels negocis, siguin del tipus que siguin, ja que permet augmentar la visibilitat als cercadors i atraure usuaris que estan buscant específicament allò que el teu negoci li ofereix.

Tant si es tracta d’un negoci local com d’una botiga online o una empresa de serveis, podem augmentar el nombre de clients potencials gràcies a estratègies SEO personalitzades.

Què són les paraules clau i com puc identificar les més rellevants per al meu negoci?

Les paraules clau són consultes que fan els usuaris al cercador, com per exemple «restaurant a Vilafranca» o «funda nòrdica estampada». Les que interessen al teu negoci són, justament, les que estan relacionades amb el que tu ofereixes.

Per identificar-les totes i conèixer el volum de cerques mensuals utilitzem eines especialitzades. Això ens permet fer la millor estratègia possible per al teu negoci.

És necessari invertir en SEO si tinc un negoci local?

És molt recomanable, sí. De fet, els negocis locals són els que més ràpid se solen beneficiar d’una inversió en SEO local, ja que les cerques geogràfiques són molt específiques, converteixen molt bé i et permeten destacar entre la competència, que possiblement no ha invertit en optimitzar el seu SEO Local.

Amb tècniques específiques pots pujar posicions en les cerques geolocalitzades i mostrar-te com la millor opció per als usuaris que estan buscant el teu servei.

Per què és important el contingut de la meva pàgina web per millorar el SEOt?

Els textos d’una web són la base del SEO, ja que permeten als cercadors comprendre què ofereixes exactament i així poder-li mostrar la teva pàgina a la gent que ho està buscant.

Els motors de cerca premien les pàgines amb contingut de qualitat, que ofereixi informació rellevant i de valor als usuaris, millorant així la posició en els resultats de cerca.

Quant de temps pot passar en veure resultats i com en farem el seguiment?

Veure resultats en SEO pot trigar uns quants mesos, ja que els motors de cerca necessiten temps per indexar les optimitzacions i modificar els resultats que mostren. Generalment, es comencen a veure els resultats al cap de 6 a 12 mesos, tot i que depèn molt del tipus de negoci i de com està treballant el SEO la competència.

El seguiment es fa mitjançant eines d’anàlisi web que ens permeten veure l’evolució del tràfic i els canvis en les posicions de cerca per ajustar estratègies segons les necessitats del negoci.

Fes que la gent et trobi a Google

I impulsa les vendes del teu negoci